Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Canan Kaftancıoğlu Eski Tweetleri / Tacizci Umut Karagöz'ü kollayan Canan Kaftancıoğlu'nun suyu iyicene ısındı! » İstanbul Takipte ...

Canan Kaftancıoğlu Eski Tweetleri / Tacizci Umut Karagöz'ü kollayan Canan Kaftancıoğlu'nun suyu iyicene ısındı! » İstanbul Takipte .... Eski tweet'lerini gündeme getirenlere karşı hâlâ twitter'dan laf yetiştiriyor. Devlete seri katil diyen canan kaftancıoğlu'nun hdp'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor. Canan kaftancıloğlu'nun attığı o tweet'leri bilerek ve o tweet'ler üzerinden chp'nin yıpratılacağını öngörerek. Canan kaftancıoğlu olayı… en çok chp'ye umut vermiş kişileri, chp'den beklentisi olanları yaralamalıdır. Canan kaftancıoğlu'nun eski tweet'leri ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

Dünden bu yana aktroller canan kaftancıoğlu'na buna benzer fotoşoplarla saldırıyor. Canan kaftancıoğlu'nun eski tweet'leri ise sosyal medyada büyük tepki çekti. Chp'nin dün yapılan kongreyle i̇stanbul teşkilatına başkan olarak seçilen canan kaftancıoğlu'nun, 15 temmuz'da darbeyi durduran halka 'daeş'çi' muamelesi. Mustafa kemal'in askerleriyiz sloganı nasıl olurda, atatürk'ün partisine mensup birini rahatsız edebilir ? Canan kaftancıoğlu olayı… en çok chp'ye umut vermiş kişileri, chp'den beklentisi olanları yaralamalıdır.

Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk hazımsızlığı CHP'yi karıştırdı - - Son Dakika Haberler
Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk hazımsızlığı CHP'yi karıştırdı - - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
2 eski vekil i̇nce'nin memleket hareketi'ne geçti. Canan kaftancıoğlu olayı… en çok chp'ye umut vermiş kişileri, chp'den beklentisi olanları yaralamalıdır. .anlaşmasından sonra canan kaftancıoğlu'nun eski tweet'leri paylaşılmaya başladı. Canan kaftancıloğlu'nun attığı o tweet'leri bilerek ve o tweet'ler üzerinden chp'nin yıpratılacağını öngörerek. Chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu'nun temel karamollaoğlu ile ilgili attığı tweet etkileşim almaya başladı. See more of canan kaftancıoğlu on facebook. Chp'nin dün yapılan kongreyle i̇stanbul teşkilatına başkan olarak seçilen canan kaftancıoğlu'nun, 15 temmuz'da darbeyi durduran halka 'daeş'çi' muamelesi. Haberler gündem haberleri canan kaftancıoğlu'nun skandal tweetleri.

Hafta sonu yapılan kongrede başkan seçilen canan kaftancıoğlu'nun, hala yayında olan tweetleri, her kesimden büüyük tepki görüyor.

17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Chp i̇stanbul i̇l başkanı seçilen canan kaftancıoğlu görevi cemal canpolat'tan devraldı. 2 eski vekil i̇nce'nin memleket hareketi'ne geçti. İstanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu, sözde 'ermeni soykırımı' ve mustafa kemal'in askerleriyiz sloganıyla ilgili paylaşımları hakkında açıklamalarda bulundu. Canan kaftancıoğlu olayı… en çok chp'ye umut vermiş kişileri, chp'den beklentisi olanları yaralamalıdır. Chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu'nun temel karamollaoğlu ile ilgili attığı tweet etkileşim almaya başladı. See more of canan kaftancıoğlu on facebook. Kaftancıoğlu, geçmişte pkk'lı terörist sakine cansız için attığı tweet'te, i̇nsanlık tarihi kadın ile başlar. Eski tweet'lerini gündeme getirenlere karşı hâlâ twitter'dan laf yetiştiriyor. Devlete seri katil diyen canan kaftancıoğlu'nun hdp'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor. Olağan i̇l kongresi'nde il başkanlığına canan kaftancıoğlu seçildi. Alfabetik yeniden eskiye dolu dolu. Hafta sonu yapılan kongrede başkan seçilen canan kaftancıoğlu'nun, hala yayında olan tweetleri, her kesimden büüyük tepki görüyor.

Mustafa kemal'in askerleriyiz sloganı nasıl olurda, atatürk'ün partisine mensup birini rahatsız edebilir ? See more of canan kaftancıoğlu on facebook. Devlete seri katil diyen canan kaftancıoğlu'nun hdp'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor. Kaftancıoğlu'nu destekleyen vekillerle, eski i̇l başkanı cemal canpolat'ın kazanmasını isteyenler karşı karşıya gelmişti. Canan kaftancıoğlu'nun adaylığına destek verdiyse.

Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada dolaşan 'taşlı' fotoğrafa ilişkin konuştu
Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada dolaşan 'taşlı' fotoğrafa ilişkin konuştu from www.durusgazetesi.com
Paylaşımlarında sanki chp'nin değil bir başka ülkenin vatandaşı gibi. Dünden bu yana aktroller canan kaftancıoğlu'na buna benzer fotoşoplarla saldırıyor. Canan kaftancıoğlu'nun paylaşılan görüntüde terör eyleminde en ön safta olduğu ve elindeki taşla güvenlik güçlerine saldırdığı belirlendi. Chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor. Canan kaftancıoğlu'nun eski tweet'leri ise sosyal medyada büyük tepki çekti. Mustafa kemal'in askerleriyiz sloganı nasıl olurda, atatürk'ün partisine mensup birini rahatsız edebilir ? See more of canan kaftancıoğlu on facebook. Devlete seri katil diyen canan kaftancıoğlu'nun hdp'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor.

Chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor.

Chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor. İl başkanlığına aday olan canan kaftancıoğlu 'nun, 2012 yılında attığı bir tweet gözüme çarptı. Canan kaftancıloğlu'nun attığı o tweet'leri bilerek ve o tweet'ler üzerinden chp'nin yıpratılacağını öngörerek. İşte kaftancıoğlu'nun attığı ileri sürülen tweet. Eski tweet'lerini gündeme getirenlere karşı hâlâ twitter'dan laf yetiştiriyor. Canan kaftancıoğlu'nun paylaşılan görüntüde terör eyleminde en ön safta olduğu ve elindeki taşla güvenlik güçlerine saldırdığı belirlendi. 3 şubat 1972, mesudiye, ordu), türk tabip ve siyasetçi, cumhuriyet halk partisi'nin mevcut i̇stanbul i̇l başkanı. .15 temmuz'da darbeyi durduran halka 'daeş'çi' muamelesi yaptığı tweetler ortaya çıktı. Eski tweet'lerini gündeme getirenlere karşı hâlâ twitter'dan laf yetiştiriyor. Tweet ışık hızıyla silinmiş, ama tweet'in videosu da var yani kesinliği yüzde yüz link. Kaftacıoğlu bu soruya, şunu söyleyeyim. Kaftancıoğlu'nu destekleyen vekillerle, eski i̇l başkanı cemal canpolat'ın kazanmasını isteyenler karşı karşıya gelmişti. Canan kaftancıoğlu sosyal medyada dolaşan fotoğrafa ilişkin konuştu.

2 eski vekil i̇nce'nin memleket hareketi'ne geçti. Alfabetik yeniden eskiye dolu dolu. İstanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu, sözde 'ermeni soykırımı' ve mustafa kemal'in askerleriyiz sloganıyla ilgili paylaşımları hakkında açıklamalarda bulundu. Canan kaftancıoğlu'nun paylaşılan görüntüde terör eyleminde en ön safta olduğu ve elindeki taşla güvenlik güçlerine saldırdığı belirlendi. Chp i̇stanbul i̇l başkanı seçilen canan kaftancıoğlu görevi cemal canpolat'tan devraldı.

Son Dakika Haberleri: CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na soruşturma! - Son Dakika ...
Son Dakika Haberleri: CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na soruşturma! - Son Dakika ... from i.milliyet.com.tr
Devlete seri katil diyen canan kaftancıoğlu'nun hdp'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor. Canan_kaftancioglu'in daha fazla gönderisini göster. Mustafa kemal'in askerleriyiz sloganı nasıl olurda, atatürk'ün partisine mensup birini rahatsız edebilir ? Paylaşımlarında sanki chp'nin değil bir başka ülkenin vatandaşı gibi. Canan kaftancıoğlu'nun paylaşılan görüntüde terör eyleminde en ön safta olduğu ve elindeki taşla güvenlik güçlerine saldırdığı belirlendi. Tweet ışık hızıyla silinmiş, ama tweet'in videosu da var yani kesinliği yüzde yüz link. Canan kaftancioğlu o tweetler hakkinda ne di̇yor?canan kaftancıoğlu hakkındaki haberleri yargıya taşıyacağını söyleyerek twitter hesabından şunları yazdı; Chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor.

Canan kaftancıoğlu'nun adaylığına destek verdiyse.

Tweet ışık hızıyla silinmiş, ama tweet'in videosu da var yani kesinliği yüzde yüz link. .anlaşmasından sonra canan kaftancıoğlu'nun eski tweet'leri paylaşılmaya başladı. Eski tweet'lerini gündeme getirenlere karşı hâlâ twitter'dan laf yetiştiriyor. Devlete seri katil diyen canan kaftancıoğlu'nun hdp'ye verdiği destek ise gözlerden kaçmıyor. Cumhuriyet halk partisi i̇stanbul 36. 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan chp i̇stanbul i̇l başkanı canan kaftancıoğlu toplam 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hafta sonu yapılan kongrede başkan seçilen canan kaftancıoğlu'nun, hala yayında olan tweetleri, her kesimden büüyük tepki görüyor. Konuyla ilgili twitter'dan açıklama yapan kaftancıoğlu, bir doktor ve bir anneyim. Olağan i̇l kongresi'nde il başkanlığına canan kaftancıoğlu seçildi. Canan kaftancıloğlu'nun attığı o tweet'leri bilerek ve o tweet'ler üzerinden chp'nin yıpratılacağını öngörerek. Paylaşımlarında sanki chp'nin değil bir başka ülkenin vatandaşı gibi. Kaftacıoğlu bu soruya, şunu söyleyeyim. Eski tweet'lerini gündeme getirenlere karşı hâlâ twitter'dan laf yetiştiriyor.

Konuyla ilgili twitter'dan açıklama yapan kaftancıoğlu, bir doktor ve bir anneyim canan kaftancıoğlu. Canan kaftancıoğlu'nun, başkan seçilmesinin ardından verdiği demeçler, attığı tweet'ler de yeniden hatırlandı.

Post a Comment for "Canan Kaftancıoğlu Eski Tweetleri / Tacizci Umut Karagöz'ü kollayan Canan Kaftancıoğlu'nun suyu iyicene ısındı! » İstanbul Takipte ..."